Ensomhedens ironi

Go down

Ensomhedens ironi

Indlæg by Mortimer Kreios on Ons mar 14, 2012 4:44 am

Vejr: Regnen står i lårtykke stråler.
Tid: Sidst på eftermiddagen
Omgivelser: Kroen er fuldkommen fyldt af de sædvanlige troldmænd og hekse. Kun et par enkelte nye har vovet sig ind på Den Utætte Kedel, men sidder derfor også helt alene. Der er svag musik, latter og en tyk atmosfære fra tobaksrøg og lugten af sved og alkohol, og en hyggelig baggrundstøj på grund af latter og mumlen.

Mortimer kom ind på kroen. Hans rolige blik gled rundt i hele rummet, og mange mennesker kom hen for at hilse på ham, fordi han jo var Hogwarts' rektor og derfor okay kendt. Han smilede venligt og gav dem alle hånden, men han var der ikke for at snakke med nogen af dem. Han var der for at synke ind i mængden, og samtidig nyde en ingefærøl, så derfor gik han op til baren og bestilte en ingefærøl.
Han satte sig på en af barstolene og ventede, mens han tænkte... Tænkte for sig selv på alle de nye førsteårselever der snart ville vælte ind på hans skole. Han kørte sit hår tilbage og fugtede læberne. Det skulle nok blive et godt år... Det var han helt, helt sikker på.
avatar
Mortimer Kreios

Antal indlæg : 3
Points : 7
Join date : 11/03/12

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Ensomhedens ironi

Indlæg by Hailey Pierce on Søn mar 18, 2012 5:10 am

Hailey sad inde i Den utætte kedel, og betragtede hendes glas ingefærs øl. Hendes blik var dog rettet mod døren hele tiden da den hele tiden blev åbnet og lukket. Der kom nu ikke nogle ind hun kendte, så hun vendte hurtigt blikket mod sin ingefærs øl igen. Selvom den ikke virkede så atraktiv som den gjorde da hun virkelig havde lyst til den, placerede hun den stadig ved hendes læber, og tog en slurk. Der var nu intet så godt som blod, og hun måtte indrømme at hun savnede smagen af blod, men siden hun blev ansat på Hogwarts havde hun ikke drukket blod. Hun sukkede, og kunne dufte en vældig sød slags blod, men det rørte hende ikke.
Inden længe hørte hun alle begynde at råbe op da en genkendelig mand trådte ind af døren. Selveste rektoren af Hogwarts. Hun smilede kort for sig selv, og rejste sig op og begav sig hen imod ham. "Godeftermiddag Mortimer." sagde hun med et smil over læben, og betragtede rektoren nøje. "Må jeg slå mig ned?" sagde hun og overdøvede lidt af larmen ved at sige det lidt højere end da hun sagde hej til ham. Hun satte sig dog alligevel ved siden af ham før han svarede hende. Hun tog endnu en tår af sin ingefærs øl. "Hvad bringer dig hid? Det er ikke ret tit jeg ser dig andre steder end på Hogwarts" hun sendte ham et kort smil.
avatar
Hailey Pierce

Antal indlæg : 12
Points : 26
Join date : 12/03/12
Geografisk sted : Hogwarts, Skotland.

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum