Bogen til Magiens Historie.

 :: Bog

Go down

Bogen til Magiens Historie.

Indlæg by Hailey Pierce on Man mar 12, 2012 11:58 pm

Magiens Historie.

Dette er bogen til Magiens Historie. Her kommer der informationer omkring de forskellige emner der omhandler Magiens historie. Du vil finde ud af alt hvad der er omkring Magiens Historie herinde, og hvis der mangler noget skal du bare sige til.

A

× Albus Dumbledore.
× Azkaban.
× Argus Filch.
× Andre skoler for hekse & troldmænd.
B

C

D

× Den blodrøde Baron.
× Den grå dame.
× Diagonalstræde.
E

F

G

× Godrick Gryffindor.
× Gryffindor.
H

× Harry Potter.
× Helga Hufflepuff.
× Hulkende Hulda.
× Hogwarts historie.
× Hufflepuff.
× Hogsmeade.
× Hemmelighederne på Hogwarts igennem tiderne.
I

J

K

L

M

× Minerva McGonagall.
× Ministeriet for magi.
× Muggleres indflydelse.
N

× Næsten Hovedløse Nick.
O

P

× Peeves.
Q

R

× Rektore igennem tiderne.
× Rowena Ravenclaw.
× Ravenclaw.
S

× Salazar Slytherin.
× Slytherin.
× Steder i den magiske verden.
T

× Tuneringen i Magiske trekamp.
U

V

X

Y

Z

Å


(Der kommer løbene mere)


Sidst rettet af Hailey Pierce Tirs mar 13, 2012 1:46 am, rettet i alt 2 gange
avatar
Hailey Pierce

Antal indlæg : 12
Points : 26
Join date : 12/03/12
Geografisk sted : Hogwarts, Skotland.

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Albus Dumbledore.

Indlæg by Hailey Pierce on Tirs mar 13, 2012 1:24 am

Albus Dumbledore.

Albus Dumbledore var en meget magtfuld og dygtigt troldmand der engang arbejde på Hogwarts. Han var igennem lang tid rektor på Hogwarts, skolen for heksekunstner og troldmandskab, og var meget dygtig til alt det han lavede. Han havde et langt gråt skæg, og halvmånebriller han bar over næsen. Dengang han levede blev han flere gange tilbudt efter Voldemorts forsvindning jobbet som Minister for Magi, men han takkede pænt nej alle gange. Det vides stadig ikke hvorfor han valgte at sige nej til jobbet. Der går rygter om at Albus var den eneste der kunne hamle op med Voldemort - og helt forkert er det jo ikke.

Albus vidste at Harry Potter var i farer på grund af Voldemort, og forsøgte derfor at beskytte ham. Da Harry Potters forældre døde sørgede Albus for at tage ham over til hans tante og onkel. Siden da har han altid holdt en hånd over Harrys hoved. Stort set alle på Hogwarts holder af Albus Dumbledore, undtagen nogle få.

Dumbledore har opfundet 12 forskellige anvendelser af drageblod og er kendt for sit arbejde sammen med Nicolas Flamel, som er den eneste person der bevisligt har fremstillet De Vises Sten ved hjælp af alkymi.

Dumbledore har en bror, Aberforth Dumbledore, og en søster ved navn Ariana, der døde i en ung alder. Dumbledores forældre var Kendra og Percival Dumbledore.
avatar
Hailey Pierce

Antal indlæg : 12
Points : 26
Join date : 12/03/12
Geografisk sted : Hogwarts, Skotland.

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Azkaban.

Indlæg by Hailey Pierce on Tirs mar 13, 2012 1:46 am

Azkaban.

Azkaban er et fængsel som den magiske efterretningstjenste bruger til at spærre onde hekse og troldmænd inde i. Det er ude på en lille ø i Nordsøen.
Azkaban bevogtes af nogle såkaldte dementorer. Dementorer er forfærdelige væsner, som kan suge folks sjæle ud. De lever af glade tanker, og det får fangerne der er holdt inde i Azkaban til at miste alt håb om at slippe ud derfra. De fleste fra Azkaban ender med at blive sindsyge, mens andre dør af fortvivlelse og andre forfærdelige ting. Da Voldemort for første gang hærgede, var det Barty Ferm Senior chef for den magiske efterretningstjeneste og retsforfulgte mange Dødsgardister og andre tilhængere af Voldemort. Efterhånden da kampen mod den mørke side blev mere og mere desperat , blev Barty Ferm Senior fortaler for at bruge mere skrappe midler i brug, så Aurorernes kampmetoder blev mere og mere sådan som dødsgardisters kampmetoder. Ferm sendte også folk i Azkaban uden en retfærdig rettergang, og uskyldige havnede i Azkaban såsom Sirius Black.

Dementorerne blev i Azkaban, hvis de ikke havde tilladelse fra Ministeriet til at forlade stedet, indtil Voldemorts genopstandelse i 1996. Der gjorde de oprør, forlod stedet og slog sig til Voldemort. På samme tid, tillod de 10 kendte Dødsgardister at forlade fængslet, for ligeledes at slå sig til deres herre.
Azkaban bruges stadig som et fængsel bare uden dementorer.
avatar
Hailey Pierce

Antal indlæg : 12
Points : 26
Join date : 12/03/12
Geografisk sted : Hogwarts, Skotland.

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Bogen til Magiens Historie.

Indlæg by Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 :: Bog

 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum