Skoleåret nærmer sig

 :: Steder :: Hogsmeade :: De Tre Koste

Go down

Skoleåret nærmer sig

Indlæg by Benjamin Phillips on Tirs mar 13, 2012 12:51 am

Omgivelser: Der er utroligt mange mennesker, der har fået sig den ide at slå sig ned i De Tre Koste. Værtshuset er derfor fyldt godt op.
Tid: ca. 17:30
Vejr: Det øser ned.

Benjamin trak kutten væk fra hovedet, da han trådte indenfor i De Tre Koste. Det regnede helt forfærdeligt udenfor. Dagen var ellers startet meget god. Vejret havde været fantastisk, men omkring middag havde det radikalt ændret sig, og det havde siden stået uafbrudt ned i stænger. Han sukkede kort, og gik over til disken efter at have hængt sin frakke på en knage nær indgangen. Benjamin var tydeligvis ikke den eneste, der havde fået den formidable ide at hænge lidt ud herinde, mens vejret forhåbentligt ville blive bedre. Ikke et eneste bord var ledigt. Egentlig havde Benjamin nogle ting, han skulle have indkøbt i løbet af dagen. Men når det regnede så slemt, som det gjorde lige nu, ville han hellere vente lidt og håbe på det bedre. I værste tilfælde kunne de også godt vente lidt. Benjamin skaffede sig kromutters opmærksomhed. ”En ingefærøl, tak,” bestilte Benjamin. Han betalte og kromutter var kort efter tilbage med hans bestilling. Han nippede lidt til den.
Det var i slutningen af august, og det varede ikke længe, før at skoleåret på Hogwarts begyndte. Dette var kun det tredje år, han var lærer på skolen. Det var godt nok ikke lige så lang tid, som han havde arbejdet som obliviator, men han elskede allerede lærerjobbet mere, end han nogensinde havde elsket sit forrige job. Selve Hogwarts faldt mere i hans smag end Ministeriet for Magi nogensinde havde gjort. Han smilede kort for sig selv og nippede endnu engang fra sin ingefærøl.
avatar
Benjamin Phillips

Antal indlæg : 32
Points : 88
Join date : 04/03/12
Geografisk sted : Hogwarts

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 :: Steder :: Hogsmeade :: De Tre Koste

 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum